Vores forskellige lærere har alle deres egen måde at undervise på, så vi anbefaler at du prøver nogle forskellige hold og på den måde finder ud af hvad der passer til dig. Nogle dage har man brug for det ene, andre dage noget helt andet, og det har du mulighed for hos os.

HELOISE ROSINGYIN YOGA // BLID HATHA // SLOW FLOW
Heloise er stifter af Bodyhalo. Hendes undervisning er blid og tålmodig. Hun har en kærlighed for Yin yogaens ro og dette bærer alle hendes klasser præg af. Her er der tid til fordybelse, tid til at mærke efter og føle effekten af de forskellige øvelser i undervisningen. Hun har en naturlig fornemmelse for mennesker og en lyst til at tage vare på andre hvilket hun overfører til sin undervisning.

LEA CORRELL BRESSONYOGA I BØRNEHØJDE // SLOW FLOW // FAMILIEYOGA
Leas undervisning bærer præg af en stor lyst til at formidle yogaen videre til andre. Hun underviser i Yoga i Børnehøjde hvor hun kreativt skaber de skønneste små universer med børnene i deres leg med yoga. Og det er ikke kun de små yogier der får lov til at opleve Leas milde natur og omsorgsfulde undervisning. De voksne kan også opleve hendes blide nærværende undervisning på hendes Slow Flow hold.
DAGBJÖRT KARLOTTA KONRADSDOTTIRKUN FOR MÆND // BLID HATHA // SLOW FLOW // SENIOR 50 +
Dagbjørt er sprudlende og legende i sin undervisning. Der er altid omsorg og overblik når hendes milde smilende væsen byder dig indenfor til undervisning. Hun guider dig sikkert gennem klassen med en oplevelse af at du er i trygge hænder. Der er fokus på rolig styrkeopbyggende øvelser og dybe stræk. Hendes undervisning er inspirerende og hun invitere til at du tager yogaen med dig videre i din hverdag. Dagbjørt underviser i Blid Hatha, Slow Flow, Kun For Mænd og Senior 50+ .
STINE BRINKSLOW FLOW // BLID HATHA
Stine er ny hos Bodyhalo. Vi havde fornøjelsen af hendes undervisning i begyndelsen af januar og vi har glædet os til at få hende fast på skemaet. Stines hold er kreative med fokus på det indadvendte. Der bliver leget med finurlige flows mellem de forskellige stillinger og du går helt sikkert hjem med fornemmelsen af at du har lært noget nyt i løbet af timen.