Hos Bodyhalo samarbejder vi med Laila M Edsberg som er uddannet zoneterapeut, biopat og naturopat. Derudover er vi også så heldige at massør Jeanette Dybdal Sørensen er en del af huset. Begge to er erfarne kropsbehandlerer som du absolut skal glæde dig til at møde.

Du kan læse mere om dem begge nedenfor.

LAILA M EDSBERGZONETERAPEUT // NATUROPAT // BIOPAT
Laila har en bachelor i sygepleje og er uddannet naturopat og biopati i biologisk medicin. Yderligere har hun uddannelse inden for blandt andet sundhedspleje, neurologi, coaching og zoneterapi.

Efter næsten 20 år i det etablerede og videnskabeligt funderet sundhedssystem, fungerer Laila nu som vejleder og behandler inden for komplementær og alternativ behandling.

Hovedfokus i Lailas behandlinger er at støtte oplevelsen af velvære og sundhed i krop og sind.
Mange mennesker ønsker andre løsning til helbred og velvære, end hvad det etablerede system kan tilbyde. Eller de ønsker at supplere konventionelle behandling, for at mindske bivirkninger og styrke krop og sind.

Derfor tilbyder Laila en behandling der inddrager viden fra flere verdener og er baseret på grund jounal optag, naturopatiks/biopatisk program og zoneteraputisk behandling.

Læs mere og book tider på www.meisenshelsezone.dk

JEANETTE DYBDAL SØRENSENSPORTSMASSØR // THAI YOGA MASSAGE // MUSKELTERAPI
Jeanette er uddannet sportsmassør, og har også uddannelser inden for Sportsterapi, Muskelterapi og Thai Yoga Massage.

Med massage kan du supplere, forebygge og vedligeholde din aktive krop. Jeanette tilbyder behandling i forhold til restitution og skadeforebyggelse, som hjælper med at få kroppen klar igen og komme i balance, men massagen kan også være ren wellness.

Jeanette kombinerer sportsmassage med forskellige teknikker som klassisk fysiurgisk massage, triggerpunktsmassage, mobilisering og udspænding og udstræk.
Du vil opleve, at massage er effektiv mulighed for at løsne op, kan smertelindrer og er en yderst effektiv del af både træning og genoptræning.

Der er fokus på effekten af, at massage er effektiv i forhold til restitution og skadesforebyggelse. Og tanken om at man derved hurtigere kan få kroppen i balance og klar igen.

Læs mere og book tider på www.jdybdal.dk