VIRKSOMHEDS YOGA

I dag har de fleste virksomheder et stort fokus på omkostninger for at være konkurrencedygtige. Men flere og flere virksomheder finder også ud af, at der via personaleomsorg og fokus på trivsel, automatisk kommer bedre tal på bundlinjen. Det er ikke nok med en god sygedækning til hurtig ”reparation” af stress og skader hos personalet – for her er skaden allerede sket.

Hos BODYHALO hjælper vi flere og flere virksomheder med en individuel løsning, så der arbejdes med at få personalet stærkt fysisk, men bestemt også mentalt.

HVORFOR YOGA: Der ingen tvivl om, at yoga er gavnligt for alle mennesker i alle aldre. Det tager ikke mange minutter på Youtube eller Google før, der dukker masser af skønne visuelle eksempler op på, hvad yoga kan bidrage med både fysisk og mentalt. Yoga øger energien, dæmper stresshormonerne i kroppen og ved at lave yoga på hold med sine kollegaer øger det fællesskabsfølelsen og styrker firmaånden. Til glæde for både medarbejdere og bundlinjen.

Virksomhedsyoga bliver undervist på det niveau deltagerne er, så ingen tidligere kendskab er nødvendig. Vores undervisere finder, via samtale på holdet, et godt udgangspunkt hvorefter der arbejdes med styrke/flow, åndedræt og afspænding. Undervisningen kan foregå i enten kantine eller et møde/konferencelokale. Det kan også være undervisning der foregår siddende ved et skrivebord eller der er mulighed for at sætte et lukket hold op i BODYHALO’s lokaler i Glostrup.

Der findes lige så mange muligheder som der findes arbejdspladser. Vi finder en løsning som passer perfekt til jeres virksomhed.

Vi tilbyder også workshops fx i forbindelse med netværksmøder og lign.

” Alle sagde, at yoga-seancen havde fået dem til at slappe af – og vi vil bestemt ikke afvise at det var medvirkende til at vi fik lagt en god strategi ;)” – Martin Bengaard, Sense Marketing

“Tusind tak for sidst og en god oplevelse.
Vi var alle meget begejstret selv mændene”
– Annette Meier, Arbejdernes Landsbank

Hvorfor tilbyde yoga på arbejdspladsen?

  • Yoga nedsætter stress
  • Yoga skaber fokus
  • Yoga giver mere overskud og energi
  • Yoga kan være forebyggende i forhold til arbejdsskader
  • Yoga er med til at skabe et godt arbejdsmiljø
  • Yoga er sundt for krop og sjæl

 Kontakt os via mail:

kontakt@bodyhalo.dk

HAR DU SPØRGSMÅL 

Har du spørgsmål til hvordan virksomhedsyoga kunne foregå på din arbejdsplads? Vi kommer med forskellige forslag til hvordan undervisningen kan tilrettelægges. Send en mail og vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt. 

Please leave this field empty.